Fotballhøydepunkter - Runde23
19. september 2022
Sugen på mål og høydepunkter fra sunnmørsfotballen? AaFK reiste til rosenes by for å møte serieleder Molde. Det ble en tung dag for tangotrøyene på Aker stadion. Molde fikk hull på byllen etter 24 minutter og det spenningen varte lenge i kampen før Molde satte to mål på 3 minutt rett før ordinær tid var ferdig spilt. Dermed ble det null poeng og en tung vei hjem til Sunnmøre for Aalesund.

Hødd reiste til Eidsvold hvor de var lystne på mål. Etter 90 spilte minutter stor det 1-5 til laget fra Ulsteinvik og de kunne reiste hjemover mot Sunnmøre med 3 nye poeng og en topp plassering på tabellen. For Brattvåg ble det verre. De tok turen til asker for å møte Kjelsås. Etter 22 minutter Sam Tattum på klønete vis å sette ballen i eget mål, og dette satte egentlig standarden for kampen. etter 85 minutter økte Kjelsås ledelsen til 2-0 som ble sluttresultatet og dermed null poeng til Brattvåg.

Spjelkavik møtte Kongsvinger i et målrikt oppgjør hvor det lenge så ut som hjemmelaget kom til å komme seirende ut. Dette var før Noah Solskjær satte ballen i mål rett før kamp slutt i et oppgjør som endte 4 - 4. Volda møtte Førde borte hvor det var hjemmelaget som satte føringen for kampen. i løpet av 10 minutter satte Førde 3 baller i nota til 3 - 0 som også ble sluttresultatet.

Finn oss på: Facebook | YouTube | Instagram
© Maxlokal 2017. Design av Kristian Eliassen.