Lokale Fotballhøydepunkt
16. oktober 2023
Volda fikk i helgen besøk av Molde 2. Gjestene tok ledelsen etter 2 minutter og økte til 0-2 10 minutter senere. Volda tok nesten 1. omgang før de våknet og utlignet på 45 spilleminutt ved Dacosta Boadu. Men Boadu hadde så vidt begynt. 4 minutter inni andre omgang utligner samme mann til 2-2, før han scoret hat-trick 5 minutter senere. Kampen endte 3-2 til de grønnkledde fra studiebygda.

Brattvåg spilte også på sin hjemmebane hvor de tok imot legendariske Lyn fra hovedstaden. Brattvåg startet kampen best og finn betalt etter 20 minutter spill når Jørgen Fylling skåret sitt første mål for klubben etter et prakt angrep. Lyn svarte på tiltale og utlignet få minutter senere. I andre omgang var det Lyn som styrte spillet. Men Brattvåg sto i mot og dro et knallsterkt poeng i land.

AaFK Fortuna er i full gang med sluttspillet til et eventuelt opprykk til Toppserien. Forrige runde endte med seier og 3 poeng mot Øvrevoll Hosle og en perfekte start på sluttspillet. Denne runden ventet Kolbotn, laget som har knivet med Fortuna jenten hele sesongen om hvem som er divisjonens beste lag. Fortuna styrte nærmest hele kampen og det var vertene som var nærmest nettkjenning. Kampen endte uavgjort og målløs. Kolbotn er fortsatt på topp med 46 poeng, Fortuna har 41. Nå gjenstår det 4 kamper av sluttspillet, hvor nr.1 rykker direkte opp, og nr. 2 går inni kvalik med laget fra Toppserien som ender på 9.plass. I skrivende stund er dette Arna-Bjørnar, John Arne Riises Avaldsnes ligger på sisteplass, 1 poeng bak Arna-Bjørnar.

Finn oss på: Facebook | YouTube | Instagram
© Maxlokal 2017. Design av Kristian Eliassen.