Til helgen sparkes eliteserien i gang med lokaloppgjør
Kategori: Indre Bane
30. mars 2022
En Ålesunder skal prøve å ta Kristiansund BK til medaljeplass, mens en storscorer fra Haugesund skal berge eliteserieplassen til AaFK. Til helgen starter eliteserien, og på Color Line stadion sparkes sesongen i gang med et lokaloppgjør mellom AaFK og KBK.


Kaptein for Kristiansund, Dan Petter Ulvestad, gleder seg over at moderklubben igjen er i øverste divisjon. Han trekker frem AaFK kampen som et av høydepunktene i årets sesong. Og den gleden får han allerede på søndag.

På spørsmål om hvordan nordmøringene skal takle en målsulten Sigurd Haugen sier Ulvestad:  – Ålesund borte kommer til å bli en tøff start, og de er kanskje bedre offensivt  enn bakover. Om vi kunne ha valgt ville vi heller ha valgt Molde borte enn et nyopprykket lag borte.

Ålesunds store måltyv i 2021, Sigurd Haugen, gleder seg til avspark på søndag. Nå håper han stadion fylles opp, og sier at det er mye energi blant spillerne.

– Jeg er i mitt livsform. Jeg hadde en god sesong i fjor, og den beste sesongoppkjøringen noensinne. Jeg har aldri følt meg bedre, sier Haugen.

Kampen går på Color Line Stadion søndag 3. april, med avspark kl. 18:00.

Finn oss på: Facebook | YouTube | Instagram
© Maxlokal 2017. Design av Kristian Eliassen.