Fotballhøydepunkter - Uke 43
24. oktober 2022
AaFK reiser sørover i midtuken for å spille kampen som ble utsatt mot tabelljumbo Jerv, på jakt etter 3 poeng for å sikre eliteseriespill neste sesong. Deretter tok tangotrøyene imot Sandefjord på Color Line Stadion hvor de hadde sjans til å sikre eliteseriebilletten 2023 etter seier mot Jerv. De oransje og blå slet til seg to et måls seiere og rent bur mot de to motstanderne og sikret dermed plassen med 3 kamper igjen av Eliteseriesesongen.

Hødd hadde opprykket i egne hender i det de tok i mot Tromsdalen på Høddvoll lørdag. Tromsdalen yppet seg i første omgang og fikk en målkjenning før pause. Men for Hødd var det ikke godt nok. Selv om Ull/Kisa som lå på 2.plass med et skralt poeng bak Hødd gikk på en skikkelig smell mot Levanger, var det ikke godt nok før Hødd. Hødd skåret først i det 60. spilleminutt via Helmersen og la på til 2-1 i det 77. spilleminutt etter at Bruun-Hansen banket ballen i mål. Dermed var opprykket et faktum, Hødd blir å se i Obos Ligaen i 2023.

Spjelkavik tok imot AaFK2 i årets siste kamp. AaFK2 var de første som fikk hull på byllen, men Spjelkavik svarte etter at de fikk tildelt et straffespark like før fulltid. Noah Solskjær var sikker fra 11 meter og utlignet til 1-1 som også ble resultatet.

Finn oss på: Facebook | YouTube | Instagram
© Maxlokal 2017. Design av Kristian Eliassen.