- Målet er å vinne Eliteserien med Paradis Tennisklubb
Kategori: Indre Bane
25. januar 2024
I dagens episode av "Indre Bane" tar programleder Lasse Olsen en dyptgående prat med Christian Parr, en tidligere TEFT-vinner, som har valgt å flytte til Bergen for å forfølge sine tennisdrømmer.

Christian, som tidligere representerte Ålesund Tennis Klubb, har nå kastet seg ut i nye utfordringer i Bergen, hvor han nå spiller for Paradis Tennis Klubb. Målet hans er klart og ambisiøst: å vinne eliteserien med laget sitt i inneværende år.

I intervjuet deler Christian med oss om overgangen til Bergen, hvordan han tilpasser seg den nye tennismiljøet, og hvordan satsingen på sporten går.

Christian Parr er ikke bare fokusert på nasjonale prestasjoner; han deler også sine drømmer om å konkurrere i internasjonale turneringer på sikt.Det blir prat om hans treningsrutiner, utfordringer han har møtt, og hva som driver ham til å strekke seg etter nye høyder i tennisverdenen.

Bli med Lasse Olsen og Christian Parr på "Indre Bane" for å få en nærmere titt på tennislivet, satsingen og lidenskapen som driver en toppidrettsutøver til å forfølge sine mål

Finn oss på: Facebook | YouTube | Instagram
© Maxlokal 2017. Design av Kristian Eliassen.